USAs mõnitas kooli juhtkond lapsevanemaid videokõnes, mis oli kogemata muudetud avalikuks (1)

tehnika.postimees.ee
Copy
Videokõnes mõnitasid kooli juhtkonna liikmed lapsevanemaid, kes on väljendanud pahameelt, et lapsed on pikalt olnud kaugõppel
Videokõnes mõnitasid kooli juhtkonna liikmed lapsevanemaid, kes on väljendanud pahameelt, et lapsed on pikalt olnud kaugõppel Foto: SCANPIX

USAs California osariigis astus kogu kooli juhtkond tagasi pärast videokõnet, milles heideti nalja lapsevanemate üle.

Videokõnes mõnitasid juhtkonna liikmed lapsevanemaid, kes on väljendanud pahameelt, et lapsed on pikalt olnud kaugõppel, kirjutab The Guardian.

Oakley Unioni kooli juhtkonna liige Richie Masadas naljatles, et vanemad soovivad lapsed kodust välja saada, kuna nad tahavad narkootikume tarbida. «Minu vend tegeles kullerteenusega, mis viis meditsiinilist kanepit inimestele koju,» rääkis Masadas. «Suur osa klientidest olid lapsevanemad, kelle lapsed olid koolis.»

Juhtkonna liige Kim Beede õigustas end kolleegidele, kuna üks lapsevanem oli teda sotsiaalmeedias kritiseerinud pandeemia ajal peol käimise eest. «Ma ei teinud midagi valesti,» ütles ta. «Eit, kui sa mind kritiseerid, siis sul läheb halvasti.»

Kooli juhtkond aga ei teadnud, et mitmed lapsevanemad jälgisid seda koosolekut. Kui lõpuks juhiti tähelepanu, et kõne on avalik, siis muudeti see kiirelt privaatseks.

Kõne toimus möödunud nädala kolmapäeval. Kui sotsiaalmeediasse riputati üles videod koosolekust, siis lahkusid kõik juhtkonna liikmed ametist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles