Eesti pangandusturule lisandus uus konkurent

PM Majandus
Copy
Revolut
Revolut Foto: Revolut

Finantsplatvorm Revolut hakkas Eestis pakkuma hoiusekaitsega kontosid. Pank pakub teenuseid  läbi veebirakenduse ning Eestis kasutab nende makseteenuseid juba 40 000 klienti.

2015. aastal Ühendkuningriigis loodud Revolut pakub rahaülekandeid ja valuutavahetust ning piiratult muid pangateenuseid. Lisaks pakutakse teiste Revoluti grupi ettevõtete finantsteenuseid ja -tooteid. Eelmisel aastal alustas Revolut Poolas ja Leedus tegevust ka eripangana ning hakkas mõlemas riigis pakkuma krediiditooteid. Läti turule sisenes Revolut möödunud nädalal.

«Revolut on praegu kõige kiiremini kasvav finantsteenuste ettevõte Euroopas, sest meie tegevuse põhifookus on klientidel. Meil on parim tootedisain, meil pole varjatud tasusid ning loome pidevalt juurde klientidele kasulikke uuenduslikke finantstooteid,» märkis Revoluti panga tegevjuht Virgilijus Mirkės. Ta lisas, et panga avamine Eestis tagab klientidele suurema turvalisuse ja kindlustunde ning võimaldab lähitulevikus ka siinsele turule tuua uusi pangatooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles