Transferwise muudab nime

Erkki Erilaid
Copy
Kaasasutaja ja tegevjuhi Kristo Käärmann.
Kaasasutaja ja tegevjuhi Kristo Käärmann. Foto: Wise

2011. aastal loodud ja üle 10 miljoni kliendiga rahaülekandeplatvorm TransferWise kasutab tänasest nime Wise, samuti minnakse üle domeenile Wise.com

Wise'i tegevjuhi ja kaasasutaja Kristo Käärmanni sõnul peegeldab platvormi uus nimi ettevõtte teadlikke kliente ehk kogukonda, rahvusvahelise eluga inimesi ja ettevõtteid, kuhu tänaseks kuuluvad ka pangad. «Oleme kasvanud, et parandada enamat kui ainult rahvusvahelisi rahaülekandeid, kuid Wise’i põhieesmärgid – pakkuda kiiremat, soodsamat ning mugavamat alternatiivi – jäävad samaks. Ka meie missioon jääb samaks: ehitame jätkuvalt süsteemi, et raha saaks maailmas piirideta liikuda,» selgitas Käärmann.

Wise'i rahaülekandeplatvorm on kasvanud ülemaailmseks maksevõrgustikuks, et pakkuda üle kümnele miljonile era- ja ärikliendile kiiremaid, soodsamaid ning mugavamaid rahvusvahelisi pangandusteenuseid. «Ettevõte liigutab igakuiselt piiriüleste tehingutega 4,5 miljardit naela ning kliendid säästavad sellega üle miljardi naela aastas võrreldes samaväärsete pangatehingutega,» teatas Wise pressiteates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles