Galerii ⟩ Sõõrumaa turvaimpeerium saab uue nime (1)

BNS
Copy

Urmas Sõõrumaale kuuluv USS Grupp, mis ühendab Eestis kinnisvarahalduse ning turva- ja ohutusteenuste ettevõtteid USS Security ja Securitas ning kinnisvarahaldusfirmat Ermeesia, koondab oma teenindusettevõtted uue kaubamärgi Forus alla. 

Urmas Sõõrumaa rääkis, et kontsern on kasvulainel. Kui tänavuseks aastaks prognoosib ta verivärskle ühiskontsernile 40 miljonit eurot käivet, siis edasine plaan on veel ambitsioonikam. «Meie suur plaan on viie aasta jooksul jõuda 100 miljoni eurose käibeni,» ütles Sõõrumaa. Pool kasvust on kavas saavutada orgaaniliselt, pool tuleb läbi teiste ettevõtete ostu.

«Kriisi alguses ma ütlesin oma inimestele, et sellest jamast tullakse välja teistmoodi, kannatada saavad need, kes vanaviisi jätkavad,» selgitas ta laienemist. Securitase ostis Sõõrumaa möödunud aasta lõpus.

Forus hakkab pakkuma kinnisvarateenuste terviklahendust – hooldust, haldust ja ohutuse tagamist. Ettevõttes töötab üle 1500 inimese. 

Möödunud nädalal andis konkurentsiamet USS Security Eestile nõusoleku omandada Securitas Eesti äritegevus. Lähiajal toimub ettevõtete ühendamine ja edaspidi tegutseb ettevõte turvaäris Forus Security nime all. Kinnisvara haldus- ja hooldusettevõte Ermeesia OÜ nimi muutub Forus Haldus OÜ-ks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles