Vana uudis lennutab jätkuvalt Tallinna börsi kuumimat aktsiat

PM Majandus
Copy
Skeletoni Saksamaa tehases käisid juuni lõpus külas ka Eesti president Kersti Kaljulaid ja Saksimaa liidumaa peaminister Michael Kretschmer, kellele Taavi Madiberk tutvustas Skeletoni tehnoloogiat.
Skeletoni Saksamaa tehases käisid juuni lõpus külas ka Eesti president Kersti Kaljulaid ja Saksimaa liidumaa peaminister Michael Kretschmer, kellele Taavi Madiberk tutvustas Skeletoni tehnoloogiat. Foto: Mattias Tammet/presidendi kantselei

Harju Elektri aktsia hind kerkis esmaspäeval ennelõunal korraks 10,5 euroni, kuid on nüüdseks langenud 8,74 euro tasemele.

Viimasel nädalal on elektrotehnika tootja aktsia päevane käive ulatunud ligi miljoni euroni, esmaspäeval on kaubeldud juba enam kui 1,4 miljoni euro eest. Kauplemisaktiivsusele andis hoo sisse Äripäeva möödunud nädala «avastus», et ettevõttele kuulub juba viis aastat investeering superkondensaatoreid arendavas ettevõttes Skeleton Technologies, mille väärtust on hinnatud miljardile eurole.

Kui eelmisel nädalal kaubeldi Harju Elektri aktsiaga 5,8 euro kandis, siis pärast uudist on jaeinvestorid jooksnud aktsiale tormi ning reedel sulgus aktsia 8,72 euro tasemel. Nädalaga rallis hind 49,83 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles