AS Tallinna Vesi tootmisdirektor paneb ameti maha

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

AS Tallinna Vesi juhatuse liige ja tootmisdirektor Robert Thomas Yuille astub tagasi ettevõtte juhatusest, uueks juhatuse liikmeks saab Leho Võrk, kes võtab üle ka tootmisdirektori ametikoha.

AS Tallinna Vesi juhatuse esimees Ian Plenderleith märkis, et Yuille jätab endast Tallinna veefirmasse maha muljetavaldava pärandi – ettevõtte tootmisalane tegevus ja klienditeenindus on läbi aegade parimal tasemel ning see on Yuille’i ja tema meeskonna suurepärane töö tulemus.

Leho Võrk on töötanud ASis Tallinna Vesi ligi 20 aastat erinevatel ametikohtadel. Võrgul on magistrikraad inseneri teaduskonnast Eesti Põllumajandusülikoolist. Leho Võrk omab 179 ASi Tallinna Vesi aktsiat. Tema CV on lisatud.

ASi Tallinna Vesi nõukogu otsustas täiendavalt valida Ilona Nurmela ettevõtte juhatusse nõunikuks, koordineerima vastavuskontrolli ja korporatiivküsimuste haldust. Nurmelal on doktorikraad õigusteaduses Cambridge’i Ülikoolist.

Robert Yuille’i viimane ametisoleku päev on 31. jaanuar. Leho Võrk ja Ilona Nurmela asuvad ametisse 1. veebruaril.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles