Tallinna börsi kõige uuem ettevõte saavutas detsembris rekordkäibe

BNS
Copy
Saunumi keris.
Saunumi keris. Foto: Saunum

Detsembris Tallinna börsile tulnud Saunum Group ASi ja Saunum Saunas OÜ konsolideeritud detsembrikuu müügikäive keriste, keriste lisade ning sauna sisekliimaseadmete müügist ulatus 42 600 euroni. 

Ettevõtte senise rekordkuu ehk eelmise aasta novembrikuu käive oli 41 500 eurot. 2019. aastal oli ettevõtte aastane müügitulu 15 800 eurot, teatas Saunum Group börsile. 

Saunum Group ASi nõukogu esimees Andrus Vare ütles börsiteate vahendusel, et Saunum Primary kerise tellimuste arv on kasvutempos ning Harju Elekter Teletehnika AS kinnitas 2021. aasta esimeses kvartalis Primary keriste tootmismahuks 400 kerist. Lisaks täidavad Vare sõnul esimeses kvartalis Saunumi tellimusi ka Favor AS ja Kitman Thulema AS.

«Loodame, et oluliselt suurenev tootmisvõimsus aitab leevendada keriste ootejärjekorda, mis ulatub mitmete seadmete puhul kuni märtsini välja,» märkis Vare.

Lisaks varem teavitatud müükidest Soome, Venemaa ja Poola turule andis saunatehnoloogia ettevõte teada, et detsembris tehti esimene tellimus Šveitsi edasimüüjalt, mis täidetakse veebruaris.

Saunum Group AS tegeleb saunakeriste ja sisekliimaseadmete arendamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles