Handelsbanken Eesti filiaali juhiks sai Rauno Klettenberg

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Klettenberg.
Rauno Klettenberg. Foto: Handelsbanken

Alates jaanuarist juhib Svenska Handelsbanken AB Eesti filiaali 12-aastase panganduskogemusega Rauno Klettenberg.


«Võtsin selle koha vastu hea meelega. Võimalus juhtida Skandinaavia suure finantsgrupi arengut Eestis ja teha seda praegusel ääretult huvitaval ajal on kordumatu kogemus,» lausus 34-aastane Rauno Klettenberg.

«Minu soov on jätkata panga senist arengut ning saavutada lähiaastatel Handelsbankenile Eestis samaväärne tuntus ja usaldusväärsus, nagu see on täna Skandinaavias. Pikemas perspektiivis on plaanis laieneda kontorivõrguga suurematesse Eesti linnadesse, et olla klientidele veelgi lähemal,» lausus Klettenberg.

Uue juhi sõnul on Handelsbankeni tugevuseks läbi aegade olnud kliendikeskne pangandus ja individuaalsed lahendused. Panga suhet kliendiga juhib kliendihaldur ja kõik otsused võetakse vastu kohapeal, mitte peakontoris.

Klettenberg töötab Handelsbankenis 2007. aasta detsembrist ning kuni praeguseni juhtis ta pangas korporatiivpanganduse valdkonda. Eelnevalt on ta töötanud SEBs, kus alustas 1996. aastal finantsspetsialistina, aastatel 1998-2001 krediidianalüütikuna ja aastatel 2001-2007 juhtis krediidianalüüsi üksust.

«Eesti ja Baltikum tervikuna on perspektiivis Handelsbankeni jaoks oluline turg,» kommenteeris senine filiaali juhataja Harri Tuohimaa, kes ise jätkab Handelsbankenis Venemaa ja Baltikumi regiooni juhina.

Handelsbanken asutati 1871. aastal ja see on vanim Stockholmi börsil noteeritud ettevõte. Tänaseks on Handelsbankenil 461 kontorit Rootsis ja hulganisti kontoreid välisriikides. Svenska Handelsbanken AB Eesti filiaal avati 1. juunil 2006.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles