Tagatisrahata üürimist võimaldav platvorm kaasas 1,2 miljonit

BNS
Copy
Idufirma Rendin meeskond.
Idufirma Rendin meeskond. Foto: Rendin

Üürilepinguplatvormi arendanud Eesti idufirma Rendin kaasas 1,2 miljoni eurose investeeringu, mille toel kavatseb ettevõte kahekordistada töötajaskonda ja laieneda lisaks Eestile ka Poola turule.

Kevadel Eestis oma teenuse avanud Rendin võimaldab mobiilirakenduses sõlmida digitaalse üürilepingu ning pakub koostöös Ergo Kindlustusega üürileandjatele kaitset võlglaste või varakahjude eest, üürnikele aga võimalust kolida uude koju ilma tagatisrahata, teatas Rendin. 

Ettevõtte asutajateks on Alain Aun, Maiko Saluorg ja Alar Mäerand. 

Kaasatud investeeringu toel kavatseb Rendin laieneda Poola, kus on 2,5 miljonit üürikodu. «Oleme selleks esimesed sammud juba teinud – hetkel töötame kohaliku kindlustuspakkuja ja suurima kinnisvaraportaaliga välja ühist ärimudelit. Samuti on tiimiga liitunud kogenud Poola turu juht,» ütles Alain Aun pressiteates.

Ühtlasi plaanib ettevõte meeskonda, kuhu kuulub kaheksa inimest, kahekordistada. Aktiivselt otsitaksegi tooteinsenere ning kasvuturundusele suunatud spetsialisti.

Vahetult enne kriisi puhkemist turule tulnud Rendin kasvas Auni sõnul plaanipäraselt. «Kui eluruumide lühiajaline väljaüürimine oli 2020. aasta teises pooles turismi järsu languse tõttu suure löögi all, siis pikaajalist üürikorterit otsijate hulgale koroonakriis sellist mõju ei avaldanud,» märkis Aun.

Rendini rahastusvooru juhtinvestoriks oli Eesti riskikapitalifond Tera Ventures, voorus osalesid ka Iron Wolf Capital, Truesight Ventures, Skype’i ühe looja Niklas Zennströmi riskikapitalifondiga seotud Atomico Angel Programme, ärikiirendi Startup Wise Guys ning mitmed ingelinvestorid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles