Mitmes Eesti piirkonnas tõuseb soojuse hind

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radiaator.
Radiaator. Foto: Andres Teiss/ Postimees.

Konkurentsiamet kooskõlastas jaanuaris uued, senisest kõrgemad soojusenergia piirhinnad mitmes Eesti piirkonnas.

Enim tõuseb soojuse hind ASi Silikaat  Järve Keskuse võrgupiirkonnas – 14,5 protsenti 59,86 euroni megavatt-tunni kohta ilma käibemaksuta. Selle piirkonna varasem hind kehtis mullu maikuust.

Soojuse hind tõuseb enamikus Fortum Termesti võrgupiirkondades. Fortum Termesti Haabneeme, Kostivere ja Viimsi võrgupiirkonnas kerkib piirhind viis protsenti vastavalt 69,64, 71,06 ja 71,44 euroni megavatt-tunnist ilma käibemaksuta. Fortum Termesti Laagri piirkonnas tõuseb soojuse piirhind 7,4 protsenti 71,80 euroni ja Viiratsi võrgupiirkonnas 7,5 protsenti 73,32 euroni megavatt-tunni kohta.

Fortum Termesti Põhja-Tallinna linnaosa, Narva-Jõesuu, Saue ja Tallinna Kesklinna-Pirita võrgupiirkonnas kerkib piirhind kaheksa protsenti vastavalt 66,54, 76,32, 73,43 ja 65,72 euroni megavatt-tunni kohta.

ASi Põlva Soojus  Põlva võrgupiirkonnas tõuseb soojuse piirhind 6,7 protsenti 69,70 euroni megavatt-tunnist ilma käibemaksuta.

Väiksem piirhinna tõus toimub veel ka Tapal, Väimelas ja Raplas.

Soojuse hind kerkib ka kõigis OÜ Avoterm  võrgupiirkondades, kus hinnatõus jääb alla ühe euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles