Leiger LK on ravimuda vallas Eestis suunanäitaja

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Eve Elkeni juhitavas Leigeri arenduskeskuses valmivad uuenduslikud ravimudakreemid.
Eve Elkeni juhitavas Leigeri arenduskeskuses valmivad uuenduslikud ravimudakreemid. Foto: Marko Saarm

Viljandis osaühingu Leiger LK salongis on juba mõned aastad pakutud väekat mudamassaaži. Nüüd on ettevõttel ka ravimuda arenduskeskus, mis tegutseb Mustivere külas. See on piisav põhjus pärjata ettevõte maakonna ettevõtlusauhindade jagamisel parima toote või teenuse kategoorias.

Ravimuda, mis salongis kliendi nahale jõuab, on välja toodud Hiiumaa lähedalt Kärdla lahe maardlast. «Muide, seal on muda ökoloogiliselt kõige puhtam. Mitte minu jutu järgi, vaid teadusuuringute alusel. Ja see on omadustelt üks maailma parimaid. Meremudasid – ma rõhutan, mere ravimudasid – on maailmas ülimalt vähe ja Eesti on selle poolest õnnistatud koht,» rääkis ettevõtte eesotsas olev Lembar Kivistik, kes enne ravimuda juurde jõudmist tegutses hoopis teises valdkonnas, audiitori ja pankrotihaldurina.

Omal ajal oli Kivistik üks neist, kes tegutsesid selle nimelt, et mudamaardla endale saada. Toona jäi ettevõtmine katki ning midagi suuremat maardlaga peale ei hakatud. Aastad läksid, kuni ühel hetkel tuli taas tegutsema hakata. Nii Leigeri mudaravisalong Viljandisse kerkiski. «Ega selles asjas kuskilt spikerdada olegi, sest seda, mida meie teeme, seda teised ei tee,» lausus Kivistik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles