Üleilmse haardega Eesti IT-firma jõudis kasumisse

BNS
Copy
Tarkvarafirma Pipedrive tehnoloogiajuht Sergei Anikin.
Tarkvarafirma Pipedrive tehnoloogiajuht Sergei Anikin. Foto: Laila Kaasik

Müügitarkvara ettevõtte Pipedrive OÜ kasvatas 2019. aastal käivet poolteist korda, ligi 50 miljoni euroni ja jõudis esimest korda kasumisse, lõpetades aasta 2,4 miljoni euroga plusspoolel. 

2019. aastal investeeris Pipedrive peamiselt tootearendusse. Aasta lõpu seisuga töötas nende Tallinna ja Tartu kontoris kokku 391 töötajat, mis on viiendiku võrra rohkem kui aasta varem. Palgakulu ulatus ligi 20 miljoni euroni, teatas Pipedrive.

Aasta teises pooles tutvustas Pipedrive tehisintellektil põhinevat müügiassistenti. Fookuses oli endiselt integratsioonide ehitamine kolmandate osapoolte tarkvara ja Pipedrive’i toote vahel. Suvel avas grupp uued kontorid Dublinis ja USA-s Floridas ning sõlmis eellepingu Tartu uue kontori rajamiseks.

Lähikuudel plaanib firma avada kontori ka Saksamaal.

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Pipedrive’i müügitööriistu kasutab üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis.

Pipedrive’i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja Floridas St. Petersburgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles