Luminor avab uue internetipanga praegustele klientidele novembri lõpus

BNS
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Alates 30. novembrist on Luminori uus internetipank kättesaadav kõigile panga praegustele klientidele, uusi kliente on pank vastses veebiversioonis vastu võtnud 15. oktoobrist. 

Luminori teatel on pangal novembri lõpuni kasutusel paralleelselt kaks internetipanga ja kodulehe versiooni. Enne 15. oktoobrit liitunud klientide andmed viiakse novembri viimasel nädalavahetusel Luminori uude pangasüsteemi üle ning alates 30. novembrist hakkavad juba kõik Luminori kliendid kasutama uut veebilehte ja internetipanka. 

Lisaks uue internetipanga ja veebilehe avamisele lahkub Luminor panga tegevjuhi Erkki Raasukese sõnul senisest Nordea pangasüsteemist ning viib kõik andmed üle Luminori enda pangaplatvormile. Samuti saavad Luminori kõik kliendid senise Master/Maestro kaardi asemel Visa kaardi. 

Uut internetipanka on võimalik kasutada nii telefonis, tahvlis kui ka arvutis. Uus mobiilirakendus saabub 2021. aasta alguses.

Esimeste uuendustega lisandub uue aasta alguses internetipanka ka tulumaksuaruande info ja liisingulepingute vaatamise võimalus. 2021. aasta jooksul on plaanis uuendustega lisada järk-järgult veel uusi funktsioone, näiteks välkmaksed, teiste pankade kontode vaade, mobiilne rahakott ning parendatud videosuhtluse ja laenude taotlemise võimalused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles