Tallinna lennujaam laiendab 1,5 miljoniga reisiterminali pagasiala

BNS
Copy
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

AS Tallinna Lennujaam kuulutas taas välja riigihanke reisiterminali pagasiala ja pagasisüsteemi laiendamise ehitustööde teostaja leidmiseks; hanke eeldatav maksumus on ligi 1,5 miljonit eurot.

Tallinna lennujaam otsis ka suvel reisiterminali pagasiala ja pagasisüsteemi laiendamise ehitustööde teostajat, kuid hankemenetlus lõppes lepinguta.

Hanke eesmärk on kasvatada pagasiala läbilaskevõimet ja täisautomaatse süsteemiga viia sorteerimisvigade arv nulli lähedale, selgub hanke alusdokumentidest.

Hankija soovib ümber ehitada ja laiendada lahkuva pagasi ala ja pagasisüsteemi, kuni 6 miljoni reisija äraantava pagasi teenindamiseks aastas nii, et reisiterminali teenused, sealhulgas äraantava pagasi teenindus, jätkuks kogu ehituse vältel.

Ehitus on jagatud etappideks, kus võib esineda seisakuid ehitustöödes. Hankija hangib pagasisüsteemi ja ehitust eraldi. Ehitaja peab tegema koostööd pagasisüsteemi tarnijaga, kellega koostöös koostatakse ajagraafikud. Tööd toimuvad julgestuspiiranguga alas.

Hankelepingu täitmise tähtaeg on 14 kalendrikuud lepingu sõlmimisest alates; ehitaja annab töödele kaheaastase garantii.

Pakkumusi saab esitada 16. novembri ennelõunani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles