SOPA-vastased asusid tigedale vastulöögile

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SOPA-vastased on tänavalt kolinud arvutitesse ja pommitavad üksteise järel asjassepuutuvate organisatsioonide kodulehekülgi.
SOPA-vastased on tänavalt kolinud arvutitesse ja pommitavad üksteise järel asjassepuutuvate organisatsioonide kodulehekülgi. Foto: Scapix

15 minutit pärast FBI teadet Megaupload.com'iga seotud inimeste arreteerimisest asusid häkkerid ründama erinevaid USA valitsuse, autoriõiguste ja plaadifirmade kodulehekülgi.

Nii ei ole kättesaadav enam muusikatööstust ühendav Recording Industry Association of America (RIAA) kodulehekülg, samuti on maas Universal Musicu ja USA justiitsministeeriumi kodulehekülg.

Häkkerite kollektiivi, kes nimetab ennast nimega «Anonymous», teateid võib lugeda siit Twitteri lehelt. Väidetavalt tegutseb praegu ligi 6000 inimest, et rünnata teatud internetilehekülgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles