Tallink sulgeb kevadeni hotelli Riias: võimatu on jätkata

BNS
Copy
Paavo Nõgene.
Paavo Nõgene. Foto: Sander Ilvest

Tallink peatab koroonaviirusest tingitud uutest reisipiirangutest ning seetõttu vähenenud külastajate ja broneeringute arvust tulenevalt alates pühapäevast kuni 2021. aasta kevadeni Tallink Hotel Riga tegevuse.

Reisipiiranguid on seoses nakkusnäitajate tõusuga pea kõigis Euroopa riikides taas kehtestanud nii Läti kui ka teiste lähiriikide valitsused. Juhul, kui viirusolukord peaks paranema enne tulevat kevadet ja nõudlus majutusteenuse järele taastuma, vaadatakse Tallinki teatel praegune otsus siiski üle. 

Ajal, mil hotelli tegevus on ajutiselt peatatud, tegeleb Tallink hotelli teenuste ja protsesside uuendamisega, tagamaks, et pakutavad teenused vastaksid koroonaviiruse leviku ennetamise nõuetele.

«Olukorras, kus kõikide hotellide täituvus meie riikides on juba mitmeid kuid järjest allapoole igasugust optimaalset taset ning kus reisipiirangud meie riikidesse reisimist taas takistavad, on võimatu hotellide opereerimist jätkata, tootes selle tegevusega igapäevaselt kahjumit,» kommenteeris Tallink Hotelsi juhatuse liige Ave Svarts pressiteates. 

Svarts lisas, et Tallink on suure osa hotelli töötajatest kollektiivsete protsesside kaudu juba koondanud ning nüüd peab ettevõte oma hotellihoone võimalikult suures ulatuses ja võimalikult väikeste kuludega järgmisteks kuudeks konserveerima. 

Tallinki neljast hotellist jäävad pärast pühapäeva avatuks Tallink Spa & Conference hotell ja Tallink Express hotell Tallinnas. Tallink City hotell sulges ajutiselt oma uksed remondiks juba selle aasta suvel ning taasavatakse külastajatele järgmise aasta kevadel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles