Coop Pank valis kaks uut juhatuse liiget

BNS
Copy
Coop Pank.
Coop Pank. Foto: Eero Vabamägi

Coop Panga nõukogu valis uuteks juhatuse liikmeteks Rasmus Heinla ja Arko Kurtmanni, kes hakkavad vastutama vastavalt erakliendi- ja ärikliendipanganduse eest.

Uued juhatuse liikmed alustavad tööd 1. novembril ja nende volitused juhatuse liikmetena kehtivad kolm aastat, teatas Coop Pank. 

Rasmus Heinla töötab alates 2017. aastast Coop Panga tarbimisfinantseerimise äriliini juhina ja tütarettevõtte Coop Finants juhatuse liikmena. Tal on Tartu Ülikooli bakalaureusekraad õigusteaduses ja praegu omandab ta EBSis rakenduslikku magistrikraadi ärijuhtimises. 

Arko Kurtmann töötas aastatel 2012–2019 LHV Pangas äripanganduse osakonna juhina. Ta on lõpetanud Eesti Maaülikooli ökonoomika ja ettevõtluse erialal. 

Coop Panga juhatusse kuuluvad lisaks uutele juhatuse liikmetele veel finantsjuht Kerli Lõhmus, riskijuht Heikko Mäe ja juhatuse esimees Margus Rink.

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Pangal on 78 000 igapäevapanganduse klienti. Panga strateegiliseks omanikuks on kodumaine kaubanduskett Coop Eesti, mille müügivõrgustikku kuulub 330 kauplust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles