Pipedrive tõi turule hiinakeelse toote

BNS
Copy
Tarkvarafirma Pipedrive tehnoloogiajuht Sergei Anikin.
Tarkvarafirma Pipedrive tehnoloogiajuht Sergei Anikin. Foto: Laila Kaasik

Eesti päritolu müügitarkvarafirma Pipedrive tõi teisipäeval turule hiinakeelse toote, mis on osa ettevõtte plaanist laiendada äritegevust Aasias.

Esimeseks sihtturuks saab 24 miljoni elanikuga Taiwan. Pipedrive’i tehnoloogiajuhi Sergei Anikini sõnul on pilvepõhisel tarkvaral Taiwanil suur potentsiaal, kuna saarel on hästi arenenud tehnoloogiasektor ning ülikõrge internetikasutus.

«Pipedrive’i kohandamine traditsioonilisse hiina kirjaviisi oli meie jaoks strateegiline samm, kuna lähikuudel plaanime tugevdada oma positsiooni teistel sarnastel turgudel nagu Singapur ja Hongkong. Pikemas plaanis näeme loomulikult Pipedrive’i toote kohandamist lihtsustatud hiina kirjaviisi, et siseneda juba suurele Mandri-Hiina turule,» sõnas Anikin.  

Oma äristrateegia täitmiseks sõlmis Pipedrive edasimüüja lepingu Taipei ettevõttega TS Cloud, mis hakkab toetama Pipedrive’i turundust ja müügitegevust Taiwanis.

Lisaks traditsioonilisele hiina kirjaviisile on Pipedrive Aasia riikidest kohandanud oma toote Jaapani ja Korea turu jaoks. 

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Nüüdseks kasutab Pipedrive’i müügitööriistu üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles