Eesti ettevõtjad on Euroopa keskmisest optimistlikumad

BNS
Copy
IFA tehnoloogiamess oli sel aastal üsna inimtühi, kuna viiruse tõttu olid Berliinis kehtestatud ranged piirangud massiürituste toimumisele. Mess siiski toimus ligi 40 korda vähema osalejate arvuga.
IFA tehnoloogiamess oli sel aastal üsna inimtühi, kuna viiruse tõttu olid Berliinis kehtestatud ranged piirangud massiürituste toimumisele. Mess siiski toimus ligi 40 korda vähema osalejate arvuga. Foto: Kaido Einama

Intrumi uuringu kohaselt usub Eesti ettevõtjatest 55 protsenti, et koroonakriisi mõju nende äritegevusele pole tõsine; Euroopa keskmine näitaja on 45 protsenti.

Intrum avaldas esmaspäeval uuringu, mis puudutab COVID-19 pandeemia negatiivset mõju ettevõtete finantsolukorrale. Uuringu tulemused kinnitavad, et kontinendi majandus ja äritegevus on saanud suure hoobi ning see on paljudes sektorites seiskunud. Vaatamata suhtelisele optimismile on Eesti ettevõtjad oma otsustes aga ettevaatlikud, teatas Intrum.

Eesti ettevõtetest leiab 20 protsenti, et oleme juba jõudnud majanduslangusesse, kuid 31 protsendi arvates juhtub see lähema aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles