Argo šašlõkibaaris asutatud idufirma kaasas 4,6 miljonit

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Vasakult Klausi asutajad Martin Kõiva, Egon Sale, Kair Käsper.
Vasakult Klausi asutajad Martin Kõiva, Egon Sale, Kair Käsper. Foto: Klaus

Endiste Pipedrive’i töötajate poolt Argo šašlõkibaaris asutatud idufirma Klaus sai investoritelt 4,6 miljonit eurot, mida kasutatakse suurfirmade püüdmiseks.

Kair Käsperi, Martin Kõiva ja Egon Sale poolt 2018. loodud ettevõtte pakutava toote mõte seisneb firmasisese tagasiside lihtsustamises suurtes klienditoe meeskondades. Seda võimaldab spetsiaalne tarkvara, ühildudes kliendisuhtluse platvormide nagu Zendesk, Intercom ja veel üle neljateistkümne sarnase lahendusega.

Klausi klientide seast leiab palju tuntud nimesid nagu Epic Games, Euronics, Veriff, SoundCloud ja paljud teised. Läinud aasta sama ajaga võrreldes on platvormil antud tagasiside hulk kasvanud 16 korda ja käive kuus korda.

Uut investeerimisringi vedanud Global Founders Capitali partneri Philippe Klintefelt Colleti sõnul on tarkvarad, millega Klaus integreerub, saamas üle maailma väga populaarseks ning samaaegselt on kliendikogemuse tähtsus kasvamas ettevõtete vahelises konkurentsis.

«Klausi pakutav lahendus aitab firmadel pakkuda parimat kogemust nendega suhtlevatele klientidele ja juba tagasiside andmiseks miljoneid kordi kasutust tarkvara on loomas uut tootekategooriat,» kiitis uus investor.

Kaasatud raha läheb ettevõtte sõnul uute töötajate palkamisele nii Eestis kui välismaal ning toote parandamiseks, et muuta lahendus sobivamaks veelgi suurematele klientidele. Praegu kasutab suurim klient Klausi rohkem kui 5000 klienditoe agendiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles