Eralda end digitaalse vaheseinaga! Kolm parimat mürasummutavat kõrvaklappi kontorisse

Copy
Foto: Miterassa/Sony Center

Ükskõik, kas töötad avaras kontoris või kodus, keskendumiseks on vaja end ümbritsevast mürast ja häältest eraldada. Digitaalse helivaheseina loovad mürasummutavad kõrvaklapid. Mõned aitavad seda vaheseina ka kiiresti, ühe nupuvajutusega eemaldada, et kuulda, kui keegi sinuga räägib. Sony uued WH-1000XM4 klapid on aga nii intelligentsed, et panevad mürasummutuse ja muusika seisma, kui ise rääkima hakkad. Millised aktiivse mürasummutusega klapid valida?

Siin on kolm parimat, mis oma tööd väga hästi teevad.

Foto: Miterassa/Sony Center

Sony WH-1000XM3 ja Sony WH-1000XM4 – parimad muusika kuulamiseks

Sony mürasummutavad klapid on oma klassis tipus olnud juba väga pikalt ja saanud mitme tunnustatud tehnikaportaali soovituse kui parimad oma kategoorias. WH-1000XM3 on praegu Sony Centeris saadaval ka hea hinnaga. Aga kui eelistad kõige värskemat mudelit, siis äsja välja tulnud WH-1000XM4 on juba WH-1000XM3 täiustatud versioon, mis võimaldab uuendusena näiteks mitme seadmega ühendamist ja muusika mängimist vastavalt sellele, millisest seadmest heli tuleb.

Mõlemad kõrvaklapid on puutetundlikud. Heli saab juhtida viibete ja puudutustega. Kontoris töötades on eriti mugav võimalus mürasummutust läbipaistvaks muuta ehk kui keegi sind kõnetab, saad hetkega välise heli kõrvaklappidesse lasta ning pärast müravastase eesriide jälle sama lihtsalt ette tagasi tõmmata.

WH-1000XM3 ja WH-1000XM4 on vaatamata tõhusale mürasummutusele, mis teatud kõrvaklappide puhul kipub ka heliomadustele mõjuma, siiski väga hea helikvaliteediga. Sedagi on tunnistanud mitmed audioportaalid. Muusika kuulamiseks on Sony klapid seega ideaalsed ning ka nende aku tööaeg on pikemaks helivaheseina taha eraldumiseks väga hea – ühe laadimisega kuni 30 tundi.

Foto: Miterassa/Sony Center

Bose 700 – parim mikrofon telefonikõnedeks keset müra

Bose 700 mikrofon on parim siis, kui tahad mürasummutavate klappidega palju telefonikõnesid teha niimoodi, et kaasvestlejale oled kuulda vaid sina, mitte taustamüra ja teiste kaastöötajate hääled. Bose mürasummutavad klapid on selles osas Sony omadest isegi veidi paremad – nende mikrofonid saavad eemalt kostvate häälte summutamisega paremini hakkama ning heli on mobiilikõne ajal puhtam. Selle töö teeb ära neljast mikrofonist koosnev mürasummutussüsteem. Aku kestab sellel Bose mudelil kuni 20 tundi.

Foto: Miterassa/Sony Center

Sony CH710 – juhuks kui eelarve on väiksem

Kui tahad häid mürasummutavaid kõrvaklappe ja hinnapiiriks on 100 eurot, siis Sony CH710 võiks olla esimene valik. Need klapid on nii aktiivse kui passiivse müraeemaldusega ning lubavad maailmaga vajadusel kontaktis olla Ambient Sound' i režiimi abil. Sel puhul kostavad läbi olulised välised helid, näiteks kui soovid kuulata teadaandeid või tänavahääli.

Sisseehitatud mikrofonidega saab telefonikõnedele vastata, aku kestab neil soodsatel kõrvaklappidel rekordihõnguliselt 35 tundi.

Mürasummutavad kõrvaklapid hulgihinnaga

Miterassa pakub erinevaid mürasummutavaid kõrvaklappe firmadele hulgihinnaga. Valikus on hulk tuntud kvaliteetseid brände, nagu Sony, Bose, Sennheiser, Marshall jpt. Kõrvaklappe saab alati tulla ka Endla 16 kauplusesse testima, kuid teine võimalus on lasta tuua demoklapid oma kontorisse proovimiseks. Vaata lähemalt siit.

Copy
Tagasi üles