Suri Nõo Lihatööstuse juht Toomas Kruustük

PM Majandus
Copy
Toomas Kruustük.
Toomas Kruustük. Foto: Nõo Lihatööstus

Kolmapäeval, 9. septembril suri Nõo Lihatööstus asutaja, pikaaegne juht ja suurim aktsionär Toomas Kruustük.

62-aastaselt lahkunud Toomas Kruustük juhtis Nõo Lihatööstust alates selle asutamisest 1992. aastal. Kruustüki juhtimise all kasvas Tartu külje all Nõos rulaadi tootma hakanud väikeettevõttest välja eksportiv lihatööstus. Oma ligi 200 töötajaga on Nõo Lihatööstus Lõuna-Eesti üks suuremaid tööandjaid.

«Toomase elutöö oli Nõo Lihatööstuse üles ehitamine ja kasvatamine suurimaks Eesti kapitalil põhinevaks kaasaegseks lihatööstuseks. Oma rahuliku meele ja selge visiooniga oli ta kolleegide, koostööpartnerite ja klientide seas alati hinnatud kaaslane, kelle sõnal ja arvamusel oli suur kaal. Toomase käe all jäi Nõo vaatamata kasvule alati pereettevõtteks ja kannab ka täna paljuski samu põhiväärtusi, mida tegevust alustades. Toomase lahkumine on meie ettevõttele suur löök, kuid olen veendunud, et tema ehitatud meeskonna toel suudame Toomase elutööd väärikalt edasi viia,» ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees, Toomas Kruustüki poeg Simmo Kruustük.

AS-i Nõo Lihatööstus nõukogu nimetas ettevõtte uueks juhatuse liikmeks ning tegevjuhi kohusetäitjaks senise finantsjuhi Ragnar Loova. «Ettevõttes 15 aastat töötanud Ragnar Loova kuulus ka tänaseni tippjuhtkonda ning on seetõttu väga hästi kursis ettevõtte igapäevatööga,» lausus Simmo Kruustük.

Toomas Kruustükki tabas augusti lõpus ootamatu terviserike ja ta suri pärast lühikest rasket haigust ööl vastu 9. septembrit Tartus. Toomas Kruustükki jäävad mäletama tema pere ning paljud sõbrad, kolleegid ja partnerid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles