Tuntud Eesti poekett saab peagi uue nime (3)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Selveri juht Kristi Lomp.
Selveri juht Kristi Lomp. Foto: Sander Ilvest

Jaekett Selver muudab kevadel ostetud Comarketite kauplused Selver ABCks. Nimevahetus toimub järk-järgult ning peaks lõpuni jõudma tuleva aasta suvel.

Selveri juhatuse liige Kristi Lomp ütles, et sellega loovad nad grupis väikepoe formaadi, mis on strateegiline ja pikisilmi oodatud samm. «Nii pakume klientidele võimalust teha oma ostud kiirelt ja mugavalt kodulähedases poes ning hoida kokku oma väärtuslikku aega,» märkis ta.

Selver ABC tähistab edaspidi super- ja hüpermarketitest väiksema sortimendiga toidu- ja esmatarbekaupu pakkuvat väikekauplust. Comarketi kaupluste Selver ABCks muutumine ei puuduta Delice’i ja Solarise toidukauplusi.

Tallinna Kaubamaja gruppi kuuluv Selver teatas 27. aprillil lepingu sõlmimisest ABC Supermarkets ASiga, millega omandati 16 Comarketi kauplust, kaks Delice’i toidupoodi ja Solarise toidukauplus. Tehing jõustus 29. mail, mil ABC Supermarketsist sai Selveri tütarettevõte. Alates 1. oktoobrist liitub ettevõte täielikult Selveriga.

Tehingu hinda pole osapooled avalikustanud. Tallinna Kaubamaja on varem börsile öelnud, et tehingu täpne hind kujuneb mitmetest erinevatest asjaoludest ning oli poolaasta aruande koostamise ajal veel selgitamisel.

Selline hakkab välja nägema Selver ABC.
Selline hakkab välja nägema Selver ABC. Foto: AS Selver

Artikli autoril on Tallinna Kaubamaja aktsiaid.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles