Toidukauba saab kätte autost lahkumata

BNS
Copy
Toidukorv. Pilt on illustratiivne.
Toidukorv. Pilt on illustratiivne. Foto: Andres Teiss/Pm

Rimi avas septembri algul Haabersti kaupluse juures drive-ala ning hakkab pakkuma fikseeritud hinnaga kojuveoteenuse paketti. Drive-alal tõstetakse tellitud kaup otse kliendi auto pagasiruumi, ilma et klient peaks autost väljuma, teatas Rimi.

Praegu on drive-ala Laagri ning Haabersti hüpermarketis, kuid drive’id tulevad lähima paari kuu jooksul ka Peterburi tee, Mustakivi ning Narva kaupluste juurde.

Samuti teatas Rimi, et pakub alates reedest klientidele fikseeritud hinnaga kojuveoteenuse paketti, mida kasutades saavad kliendid 30 päeva jooksul kasutada kojuveoteenust, olenemata sellest, kui tihti kaupa koju tellitakse. Ostukorvi suurus peab olema vähemalt 20 eurot. Paketi hind on 99 senti.

«Mujal maailmas on sarnane lahendus üpris levinud, kuid Baltikumi turul on Rimi esimene, kes klientidele sellist kojuveoteenuse paketti pakub,» ütles Rimi e-kaubanduse juht Helen Lednei.

Rimi Eesti Food ASi kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanik on ICA Gruppen AB. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles