Eesti sai rahvusvahelise reisilaevanduse toetamiseks riigiabi loa

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Majandus- ja taristuminister Taavi Aasa sõnul on nüüd on riigiabi luba käes ning saame kiiremas korras jätkata vajalike ettevalmistustega, et aidata keerulises olukorras merendussektorit.
Majandus- ja taristuminister Taavi Aasa sõnul on nüüd on riigiabi luba käes ning saame kiiremas korras jätkata vajalike ettevalmistustega, et aidata keerulises olukorras merendussektorit. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Euroopa Komisjon andis Eestile riigiabi loa, et hüvitada laevandusettevõtjatele tööjõukulusid, mille tulemusel säiliksid laevanduse töökohad ning jätkuks reisilaeva sektori areng.

Komisjonilt sai riigiabi loa toetus, mis võimaldab Euroopa Majanduspiirkonnas rahvusvahelisi regulaarreise tegeval ettevõtjal taotleda Veeteede Ametilt sotsiaal- ja tulumaksu osalist tagasimaksmist.

Värske riigiabi loa valguses saatis MKM ka kavandatud toetuse merendussektorile kooskõlastamiseks. Majandus- ja taristuminister Taavi Aasa sõnul on nüüd on riigiabi luba käes ning saame kiiremas korras jätkata vajalike ettevalmistustega, et aidata keerulises olukorras merendussektorit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles