EMT 4G paketid maksavad 16-120 eurot kuus

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

EMT tõi turule uued 4G internetipaketid, mis on eristatud kiiruspõhiselt ning mis maksavad 16-120 eurot.

«Pakettide lisamine on tingitud sellest, et 4G levi laienes 2011. aastal oluliselt  ja sellest tulenevalt suurenes hüppeliselt kasutajate huvi teenuse vastu,»  ütles EMT andmeside- ja sisuteenuste osakonna juhataja Ando Meentalo.

Soodsaim kiiruspõhine 4G pakett, kus kiirus on kuni 8 Mbit/sek, on kuutasuga 15,95 eurot ning kiireim, kuni 100 Mbit/sek kiirustega pakett maksab 34,95 eurot kuus.

Pakettides kehtib mõistliku kasutuse põhimõte, mis tähendab, et alates 30GB mahu täitumisest on EMT-l õigus kiirust vajadusel piirata. Piiramatu kasutusmahuga pakett kiirusega kuni 100Mbit/sek maksab 120 eurot kuus. Kõik 4G internetipaketid töötavad ka 3,5G ja GSM võrgus.

4G teenuse soovijal on võimalik kasutada kampaaniat, kus tähtajalise lepingu sõlmimisel 4G interneti kasutamiseks on võimalik osta soodushinnaga modem ZTE MF820D hinnaga 29 EUR või 4G/WIFi ruuter Huawei B593u hinnaga 79 EUR. Eelmainitud seadmed töötavad kõigis EMT võrkudes.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles