Tallink suurendab Stockholmi reiside arvu

BNS
Copy
«Väljumised on endiselt peamiselt suunatud kaubavedajatele ning neile, kellel on meie kahe riigil vahel reisimiseks vältimatud põhjused,» selgitas Tallinki juht Paavo Nõgene.
«Väljumised on endiselt peamiselt suunatud kaubavedajatele ning neile, kellel on meie kahe riigil vahel reisimiseks vältimatud põhjused,» selgitas Tallinki juht Paavo Nõgene. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Tallink alustab septembrikuust Tallinna–Stockholmi liinil opereerimist kahe laevaga ning teeb kaks edasi-tagasi reisi nädalas; ühe edasi-tagasi reisiga nädalas taasavatakse Tallinna–Stockholmi liin 26. augustist.

Otsus lisada graafikusse teine reis lähtus Eesti valitsuse teisipäevasest otsusest, millega asendatakse 14-päevane karantiininõue kõrge koroonariskiga riikidest saabuvatele isikutele testi tegemise võimalusega, teatas Tallink.

Alates septembrist on Tallinna–Stockholmi liinil võimalik reisida pühapäeviti kell 18.00 väljumisega Tallinnast, teisipäeviti 17.30 väljumisega Stockholmist ning kolmapäeviti 18.00 väljumisega Tallinnast ja 17.30 väljumisega Stockholmist.

«Eesti Vabariigi valitsuse tänane otsus ja teade eneseisolatsiooni nõude asendamise osas testimise võimalusega neile, kes saabuvad Eestisse kõrge koroonariskiga riikidest, võimaldab meil tasapisi hakata taastama reisimisvõimalusi neile, kes peavad Eesti ja Rootsi vahel kas perekondlikel või töistel põhjustel vältimatult reisima,» ütles Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene pressiteates.

Ta lisas, et ettevõte saab täiendavate väljumistega suurendada liinil kaubaveovõimekust ning hakata taastama ja stabiliseerima ka Eesti ja Rootsi vahelisi kaubavedusid.

«Kindlasti ei tähenda tänane otsus seda, et taastumas on turismireisid Eesti ja Rootsi vahel ning antud väljumised on endiselt peamiselt suunatud kaubavedajatele ning neile, kellel on meie kahe riigi vahel reisimiseks vältimatud põhjused,» selgitas Nõgene.

Tallink Grupi laevadel kehtivad jätkuvalt piirangud reisijatearvule ning viirusolukorra tõttu on kehtestatud ranged hügieeni- ning desinfitseerimise nõuded. Kõikidel reisijatel tuleb reisile registreerudes kinnitada, et ollakse terved ning haigusnähtudeta. Haigeid ning haigusnähtudega isikuid pardale ei lubata.

Tallink Grupp jätab endale Covid-19 pandeemiaolukorrast lähtuvalt õiguse teha liinides ja reisigraafikutes muudatusi sõltuvalt ettevõtte koduturgude ametkondade otsustest ning võimalikest reisipiirangutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles