Tele2 juht: Kõu internetiteenuse klientide jaoks midagi ei muutu

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Energia juht Sandor Liive (vasakul) ja Tele2 juhatuse esimees Mindaugas Ubartas Televõrgu ASi müügilepingu sõlmimisel.
Eesti Energia juht Sandor Liive (vasakul) ja Tele2 juhatuse esimees Mindaugas Ubartas Televõrgu ASi müügilepingu sõlmimisel. Foto: Andres Haabu

Tele2 Eesti juhatuse esimees Mindaugas Ubartas kinnitas, et Televõrgu ASi omanikuvahetus Kõu internetiteenuse tarbijate jaoks muutusi kaasa ei too.

«Kõu klientide jaoks ei muutu midagi ning neile pakutakse ka edaspidi samasugust teenust kui seni,» sõnas Ubartas.

Kõu internetiteenust hakkab Tele2 Eesti osutama alates 1. juulist 2012. Kuni selle ajani kestab üleminekuperiood, mille jooksul ei muutu klientide jaoks teenuses, klienditeeninduses ega arvelduses midagi.

Kõu kliendid saavad jätkuvalt pöörduda Kõu klienditelefonile 715 0715 või saata e-kirju aadressile internet@energia.ee.

Eesti Energia informeerib Kõu kliente tänasest lepingu allkirjastamisest personaalse kirja teel. Täpsem informatsioon Kõu teeninduse ülevõtmise kohta Tele2 poolt saadetakse Kõu klientidele aegsasti enne 1. juulit 2012

Seda, kas uuel omanikul on kavas viia sisse muutusi Televõrgu ASi meeskonnas, on Ubartase sõnul veel vara öelda.

Ubartase sõnul annavad Televõrgu paarkümmend suuremat äriklienti ca 80 protsenti ettevõtte käibest. Televõrgu üheks suurimaks ärikliendiks ongi olnud Tele2, suuremate klientide hulka kuuluvad ka näiteks Elering ja Starman.

Televõrgu omanduses olevat fiiberoptilist võrku kasutatakse kiirete andmesideteenuste pakkumiseks nii kodumaistele kui ka rahvusvahelistele ettevõtetele ja institutsioonidele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles