Rapla saab viimase Eesti maakonnana Selveri

Hanneli Rudi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla Selveri eskiis.
Rapla Selveri eskiis. Foto: Selver

Selver avab sügisel Raplas bussijaama kõrval uues kaubanduskeskuses supermarketi ning pärast selle kaupluse avamist on Selverid igas Eesti maakonnas.

Selver sõlmis üürilepingu osaühinguga Rappeli Keskus, mis rajab vahetult Rapla bussijaama kõrvale sügiseks uue kaubanduskeskuse, teatas Selver. Uue Selveri müügisaal saab olema 1630 ruutmeetrit ning kogu Selveri üüripind 2400 ruutmeetrit. Selver pakub Raplas tööd 45 kohalikule elanikule, keskuses kokku leiab töökoha üle 100 inimese. Supermarket avatakse selle aasta novembris.

«Tegime mullu ostude põhjal maakonnapõhist statistikat ja tulemus oli päris üllatav. Kõige suuremaid ühekordseid oste teevad raplamaalased, kusjuures selles maakonnas pole meil ühtegi kauplust,» rääkis Selveri keti juht Andres Heinver. «Täna külastavad paljud Rapla elanikud peamiselt Järve Selverit, mis annab usku, et meil on Raplas oma kliendid juba ootel.»

Lisaks toidupoele leiavad keskuses koha Rapla suurim tehnikakauplus, apteek, kaks toidukohta, solaariumikeskus ning erinevad poed, mis pakuvad lastekaupu, ilu- ja tervisetooteid, rõivaid ja jalatseid, lemmiklooma- ja kodukaupa ning palju muud. Läbirääkimised üürnikega käivad ja mitmed eelkokkulepped on juba sõlmitud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles