4 asja, mida kaaluda oma äripartneri valimisel

Telia Eesti AS
Copy
Foto: Telia

Väikeettevõtjana on käed-jalad pidevalt tööd täis. Kõike üksi ei saa ega jõua. Selleks on tähtis valida endale just kõige sobivam partner, kes sinu tööd igal sammul toetab ja lihtsustab. Kuidas ära tunda seda õiget?

Loe lähemalt, millised on need neli punkti, mida iga ettevõtja peaks arvesse võtma:

Vaata, milliseid teenuseid sinu partner pakub.

Kuulub su paketti vaid internetiühendus või ka Eesti parim klienditeenindus koos üle-eestilise tehnikute võrguga? Pakub ta mobiilse töö võimalusi? Või võimalust võtta seadmed ja teenused ühest kohast? Sellised lisateenused lubavad sul töötada kaasaegsel viisil: muretult, efektiivselt ja piiranguteta, pilk alati tulevikku suunatud.

Jälgi, kas partner leiab pidevalt uusi lahendusi, et sinu äritegevust toetada.

Kas teadsid, et viirusetõrjelahendused leiavad iga päev 130 000 – 150 000 ohtu, mis ohustavad Eesti ärisid? See hirmutavalt suur number kinnitab, et ainult internetiühendusest jääb väheks – hea partner peab pakkuma ka korralikku küberkaitset. Telia on selleks loonud Turvaneti teenuse, mis annab sulle iga kuu ülevaate kõikidest ohtudest, mille eest oled nüüd ja alati kaitstud.

Uuri, milline on teiste ärijuhtide kogemus teenusepakkujaga.

Väga tähtis on ka sinu praeguse või tulevase teenusepakkuja ajalugu oma klientidega. Uuri, kuidas tegeleti nende muredega või milline oli teenuste kvaliteet. Telia saab uuringutele toetudes kinnitada, et nende puhul hindavad ettevõtjad enim klienditeeninduse meeldivust, teenuste kvaliteeti, usaldusväärsust, uuendusmeelsust ja lahenduste sobivust vajadustega.

Küsi, kas sinu partner panustab ka ühiskonna arengusse.

Kui hakkad tihedalt ühe partneriga koostööd tegema, oleks ju tore, kui sinu raha ei läheks lihtsalt tema taskusse, vaid et see panustaks ka paremasse tulevikku. Näiteks Telia on Eesti keskkonnasäästlikuim telekommunikatsiooniettevõte, panustades aktiivselt ka haridusse, kultuuri ja tervisesse.

Neid nelja punkti kaaludes veendus ka väikeettevõtja Meelis, et ei soovi oma teenusepakkujalt vaid internetiühendust, vaid tõelist partnerlust. Midagi ja kedagi, et tema suuri visioone ning ambitsioone ellu viia. Oma õpetussõnu, kuidas temal õnnestub tänu sellele alati ajaga kaasas käia, jagab ta nii enda Facebooki lehel kui ka «Meelise ärikooli» videos.

Copy
Tagasi üles