Arco Vara müüs teises kvartalis 5 korterit

Liina Laks
Copy
Arco Vara büroo
Arco Vara büroo Foto: Sander Ilvest / Postimees

Võrreldes möödunud aasta teise kvartaliga suutis Arco Vara oma tulemusi tublisti parandada, kuid kahjumist see ei päästnud.

«Tulemused teises kvartalis positiivseid üllatusi ei toonud. Seoses Covid-19 jätkuva puhanguga kvartali alguses oli kinnisvarasektori müügitempo võrreldes paari eelneva aastaga selgelt aeglasem. Siiski on õnnestunud kõik arendused hoida kindlalt ehitusgraafikus ja tööd seiskunud ei ole,» kommenteeris ettevõtte vastne juht Miko-Ove Niinemäe. Sel aastal on põhiküsimuseks see, millisesse arendusse suunata kapitali, lisas Niinemäe.

Kui Kodulahe ja Kodukalda projektis müük käib, siis Bulgaaria arendustes pole osalt kasutusluba saadud, samas lõpetati majanduslike raskuste tõttu mõne Bulgaaria ettevõttega üürileping.

Arco Vara teise kvartali müügitulu kasvas aasta varasemaga võrreldes 37%, 0,95 miljoni euroni. Kahjumiks kujunes 69 000 eurot. Kokku müüdi arendatavates projektides 5 korterit. Firma laenukoormus suurenes esimese poolaasta jooksul 2,4 miljoni euro võrra 13,9 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles