Lennufirma lubab katta nakatunud klientide ravi- ja matusekulud (2)

Krister Kivi
, Arteri toimetaja
Copy
Emirates on Boeing 777 lennukitüübi suurkasutajaid. Sõltuvalt konfiguratsioonist võib lennukis olla näiteks 304 turistiklassi reisijat, 42 äriklassi kundet ja 8 sviitides reisivat esimese klassi klienti.
Emirates on Boeing 777 lennukitüübi suurkasutajaid. Sõltuvalt konfiguratsioonist võib lennukis olla näiteks 304 turistiklassi reisijat, 42 äriklassi kundet ja 8 sviitides reisivat esimese klassi klienti. Foto: -/AFP

Araabia Ühendemiraatide lennufirma Emirates on olnud pikalt tuntud luksusliku teeninduse poolest – esimese klassi kundedele on paljudes nende õhusõidukites olemas isegi dušid ja äriklassi reisijatele baar. Koroonaviiruse pandeemia ajal ei piisa ilmselt aga šampanjal voolata laskmisest, et kliendid heal meelel taas lennukitesse sammuks.

Nii on lennufirma otsustanud lüüa käed kindlustusfirmaga Allianz ja hakanud pakkuma koroonakindlustust kõigile neile, kes reisivad Emiratesiga 23. juuli ja 31. oktoobri vahel.

Piletihinnas sisalduv ehk reisija jaoks tasuta kindlustus katab reisija välisriigis karantiini paigutamisel sellega seonduvad kulud kuni kaheks nädalaks (kuni 100 eurot päevas).

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles