Tallinki laev Sailor asub pühapäevast Paldiski-Kapellskäri liinile

Copy
Laeva ülevõtmisel heiskas Sailoril Tallinki lipu kapten Urmas Orussaar
Laeva ülevõtmisel heiskas Sailoril Tallinki lipu kapten Urmas Orussaar Foto: Tallink

Tallink Grupi hiljuti omandatud laev Sailor asub pühapäevast teenindama Paldiski-Kapellskäri liini kolme edasi-tagasi väljumisega nädalas.

Laeva esimene reis toimub pühapäeval väljumisega Paldiski Lõunasadamast kell 21.00. Sailori kaptenitena alustavad tööd Paavo Kõplas ja Urmas Orussaar, teatas Tallink. 

Seni on ettevõtte ainsat eriolukorrajärgset Eesti ja Rootsi vahelist liini teenindanud kontserni laevad Regal Star ja Isabelle. 

Seoses Sailori lisandumisega Paldiski-Kapellskäri liinile jätkab Regal Star Paldiski-Kapellskäri liinil opereerimist uue sõidugraafiku alusel.

Laev Isabelle, mis teenindas Paldiski-Kapellskäri liini alates juuni algusest, suundub aga alates eelolevast pühapäevast kuni augusti lõpuni uuele, Paldiski-Stockholmi liinile. 

«Kriis õpetas meile, et peame strateegiliselt tugevdama oma kaubavedude võimekust. Sailori lisamine Paldiski-Kapellskäri liinile, nagu ka uus laevaühendus Paldiski ja Stockholmi vahel, võimaldab meil pakkuda oma kaubaveo klientidele rohkem paindlikkust,» ütles Tallink Grupi juhatuse liige Kadri Land. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles