Viking Line'i laevad on liinidel tagasi, väljumisi on rohkem kui eelmistel aastatel

BNS
Copy
Viking Line' ei välista, et paneb Tallinkiga seljad kokku ja liitub nõudega Tallinna Sadama vastu.
Viking Line' ei välista, et paneb Tallinkiga seljad kokku ja liitub nõudega Tallinna Sadama vastu. Foto: Viking Line

Tänasest on kõik Viking Line'i seitse laeva tagasi liinidel, seejuures on Tallinna ja Helsingi vahel rohkem väljumisi kui varasematel aastatel.

Mariella täiendab Viking XPRSi sõidugraafikut Tallinna ja Helsingi vahel nelja lisareisiga päevas alates juulist kuni 9. augustini, teatas Viking Line.

Amorella ja Viking Grace sõidavad liinil Turu-Ahvenamaa-Stockholm, Gabriella aga liinil Tallinn-Helsingi-Ahvenamaa ning Rosella Mariehamni ja Kapellskäri vahel. Cinderella seilab Stockholmi ja Mariehamni liinil ning Stockholmi ja Visby vahel toimuvad augustist septembrini erireisid.

«Suur rõõm on näha inimesi laevadele naasmas. Meie reisijad on väljendanud rahulolu sõiduplaani valikuvõimaluste üle. Puhkuse ajal naaberriikide külastamine on endiselt väga populaarne ja seetõttu usume, et suvi tuleb väga kiire,» sõnas Viking Line'i müügi ja turunduse asepresident Kaj Takolander pressiteate vahendusel.

Viking Line jätkab laevadel ohutuse tagamiseks rangete nõuete järgmist. Praegu on reisijate arv piiratud ja hügieeninõuete täitmist jälgitakse eriti põhjalikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles