Seesami ja Compensa kindlustusärid ühinesid

BNS
Copy
Seesam Kindlustuse kontor Tartus.
Seesam Kindlustuse kontor Tartus. Foto: Seesam Kindlustus

Kahjukindlustusseltsid Compensa Vienna Insurance Group ADB ja Seesam Insurance AS ühinesid asjakohaste ametkondade loal ning alates 1. juulist tegutsevad nad Compensa Vienna Insurance Groupi nime all.

Ettevõtte peakontor asub Leedus ning filiaalid Lätis ja Eestis. Eesti filiaal jätkab tegutsemist Seesami kaubamärgi all, teatas Seesam.

Äsja ühinenud ettevõtte juhatuse esimees on Compensa Vienna Insurance Groupi tegevjuht Deividas Raipa. Teised juhatuse liikmed on finantsjuht Nicolas Mucherl ja ettevõtte Eesti filiaali juht Andri Püvi. Läti filiaali juhib Aigars Freimanis. 

Ühinenud ettevõtete aktsionär Vienna Insurance Group näeb Baltikumis pikaajalist kasvupotentsiaali ning on seetõttu teinud viimastel aastatel siinses piirkonnas suuri investeeringuid. Vienna Insurance Groupi esindajate sõnul aitab Compensa ja Seesami ühendamine tugevdada ettevõtte positsiooni piirkonnas veelgi.

Eestis võttis Compensa Vienna Insurance Group ühinemisega üle kõik Seesam Insurance AS-i õigused ja kohustused, kliendilepingud, kindlustusportfellid, töötajad ja varad. Kõik kehtivad lepingud jäävad kehtima nendes sätestatud tingimustel ja Seesami eeskirjade kohaselt.

Compensa Services Läti ja Leedu kindlustusagentuuride ettevõtted ühinesid samuti Compensa Vienna Insurance Groupiga.

Pärast ühinemist töötab Leedu peakontoris 390 ning Läti ja Eesti harukontorites vastavalt 270 ja 183 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles