Tallink toob Saaremaale otsereisiga ka lätlased

PM Majandus
Copy
Romantika.
Romantika. Foto: Marko Stampehl

Tallink korraldab 26.–28. juulil erireisi Riia–Saaremaa–Riia laeval Romantika, mis koroonakriisi eel opereeris Stockholmi ja Riia vahel.

Kuna Rootsist saabuvatele reisijatele kehtivad veel tänagi Lätis piirangud, ei ole ettevõte regulaarliini Riia ja Stockholmi vahel tänaseks veel taastanud ning seetõttu pakub ettevõte lõunanaabritele juulikuus võimalust reisida Ahvenamaale ja Saaremaale, teatas Tallink.

Erireis väljub 26. juulil kell 18 Riiast ning saabub Saaremaale järgmise päeva hommikul kell 8. Tagasisõit algab kell 20 ning Riiga jõuavad reisijad päev hiljem, kell 10 hommikul.

Samuti toimub lõunanaabritele erireis Riia–Ahvenamaa–Riia, mis toimub 18.–20. juulil.

Selleks, et reisijatel oleks Saaremaal piisavalt aega kohalike vaatamisväärsustega tutvumiseks ja ka lihtsalt lõõgastumiseks, on Tallink pikendanud sihtkohas veedetud aega maksimumini, pakkudes reisijatele Saaremaal veetmiseks 12 tundi ning Ahvenamaal 9 tundi.

«Meil on tõeliselt hea meel, et saame sel suvel ka lätlastele lõpuks pakkuda haruldast võimalust reisida oma pealinnast otse Saaremaale ja Ahvenamaale. Usun, et meie lõunanaabrite huvi meie saareparadiiside külastamise vastu saab olema suur ja kes teab, ehk on meil võimalik erinevaid üllatusi oma reisijatele pakkuda sel suvel veelgi,» kommenteeris Tallink Latvia tegevjuht Hillard Taur.

Lisaks erireisidele teeb Romantika juulis neli reisi ka Riia-Stockholmi regulaarliinil, kuid pardale võetakse juulikuus vaid pendelrände tõttu reisivad inimesed. Riia–Stockholmi reisid toimuvad 8. 14., 22. ja 28. juulil.

Tallinna ja Turu vahele lisaväljumisi

Tallink lisab Turu ja Tallinna vahele täiendavaid väljumisi juuli- ja augustikuus.

Tallink otsustas esmaspäeval avatud Turu–Tallinna ajutisele liinile lisada kuus täiendavat väljumist juuli lõpus ja augusti alguses.

Liinil opereerib sel suvel ettevõtte laev Baltic Queen, kokku toimub Turu ja Tallinna vahelisel liinil sel suvel 12 edasi-tagasi reisi, võimaldades planeerida puhkusi nii Eestis kui Soomes kas lühikeste merereisidena, ühe päevaga sihtkohas või mitmepäevaste või nädalaste reisidena Eestis või Soomes.

Täiendavad väljumised Tallinna–Turu liinil toimuvad 27. juulil, 29. juulil, 3. augustil, 5. augustil, 10.augustil ja 12.augustil.

«Tallinna-Turu liini populaarsus näitab, et meie kliendid on tõesti selle liini avamist pikisilmi oodanud ja kasutavad sel suvel võimalust kas siis Turu piirkonnast otse Tallinna ja Eesti avastamiseks või Tallinnast otse Muumimaale, Naantalisse või mujale Lääne-Soome sõitmiseks,» sõnas Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

«Kuna huvi on suur ja kõigi meie toredate reisijate ja heade meeskonnaliikmete ohutuse tagamiseks ei soovi me väljumisi liiga täis müüa, otsustasimegi kõigile laheda ja mugava merereisi tagamiseks lisada sellele liinile täiendavaid väljumisi ja anda seeläbi kõigile soovijatele sel suvel Tallinna-Turu merereis teoks teha. Meile valmistab suur huvi lähiriikides reisimise vastu vaid rõõmu ja ootame kõiki merereisisõpru pardale,» lisas Nõgene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles