Noblessneri sadamas peetakse jaanipäeva eel purjetamisvõistlus

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Optimistid Noblessneri sadama lainemurdja kõrval võistlemas
Optimistid Noblessneri sadama lainemurdja kõrval võistlemas Foto: Enda Pärisma

Eeloleval nädalavahetusel peetakse Noblessneri sadama tänavune avavõistlus, kahepäevane regatt Optimistidele ja svertpurjelauduritele. 

«Noblessneri kvartal, sealhulgas purjetamiskool on aastaga palju muutunud. Infrastruktuuri on kaasajastatud ning kõik on kuidagi märkimisväärselt moodsamaks muutunud. Klubi uuendused võimaldavad seekord ehk pakkuda pisut suurejoonelisemat üritust koos kõigi mugavuste, sealhulgas saunaga,» teatas Noblessneri Regati võistlussekretär Enda Pärisma.

Svertpaatidele Optimist ning svertpurjelaudadele mõeldud regati võistlusformaat on jagatud kaheks. Noorematele vanusegruppidele peetakse võistlus ema-isa valvsa pilgu all sadama siseakvatooriumis, kuid kogenumate purjetajate võistlusdistants on sadamast väljas merel. Laste vanusegruppide registreerumine avatakse kohapeal laupäeva hommikul kell 10:00. Vanemate gruppide registreerumine avaneb peale lõunat, kell 13:30. 

Võistlussekretär soovitas huvilistel lisainfo ja võistlusjuhendi alla laadimiseks külastada võistluste kodulehte slaalom.ee. Regatti toetavad Noblessneri purjetamiskool, Noblessneri sadam, Eesti Jahtklubide Liit ja slaalom.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles