Eesti iduedu sai uue juhi

BNS
Copy
Pipedrive'i Tallinna kontor.
Pipedrive'i Tallinna kontor. Foto: Pipedrive

Eesti müügitarkvara ettevõtte Pipedrive'i uueks tegevjuhiks saab Timo Reini asemel Silicon Valley taustaga äritarkvarafirma Zoho senine president Raj Sabhlok.

Rein, kes on Pipedrive'i kaasasutaja ja juht selle loomisest saadik, suundub alates juulist ettevõtte nõukogu esimehe kohale, teatas Pipedrive.

Pipedrive tuleb tänavu välja mitmete tootearendustega, mille hulgas on uus kasutajaliides ehk UI/UX, samuti reaalajas vestlust, täiustatud statistikavõimalusi ning veebivorme sisaldav müügivihjete tööriist ja e-posti turunduse automatiseerimine.

Lisaks arendab Pipedrive tööriistakomplekti, mis lihtsustab ja automatiseerib müügimeeskondade hinnapakkumiste ning lepingute loomist, saatmist ja haldamist ning kohandatavaid müügiaruandeid ja interaktiivseid tulemustabeleid, mis annavad ülevaate müügitegevusest.

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Praegu kasutab Pipedrive'i müügitööriistu üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis.

Firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses kapitali investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners, Insight Venture Partners, Atomico, Deutsche Telekom Capital Partners ja Rembrandt Venture Partners.

Pipedrive'i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis Floridas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles