Hestia peatab suurkoondamise

Liina Laks
Copy
Hestia hotell
Hestia hotell Foto: Mihkel Maripuu

Hestia hotelligrupp kavandas maikuus 190 inimest puudutavat kollektiivset koondamist, kuid teatas nüüd, et plaanib koondada vähem inimesi ning avada juunis oma hotellid.

Hestia teatel koondatakse 190 inimese asemel nüüd 35. «Turismisektori piirangute leevendamise ja riigipiirde osalise avamise tulemusena näeme täna, et majutusteenuste tellimuste arv on hakanud tasapisi kasvama. Avame kõik oma hotellid nii pea kui võimalik, et iga potentsiaalne külastaja vastu võtta, sest kiire taasavamine on meie parim võimalus säilitada ettevõtte majanduslik jätkusuutlikkus ning pakkuda oma töötajatele tööd,» ütles ettevõtte tegevjuht Kaisa Mailend.

Mailend nentis, et turism ei taastu veel väga pikka aega endisele tasemele, aga tänu piirangute leevenemisele on näha ka olukorra paranemist. Seetõttu avatakse kõik Hestia hotellid nii Eestis kui ka Lätis.

Mailend rõhutas, et mitmetes teistes riikides on turismisektorit ka riigi poolt rohkem toetatud ning subsideerimist loodavad ka Eesti turismiasutused. «Maksumuudatused majutusele ja toitlustusele, riigipoolsed voucherid siseturismi soodustamiseks on vaid mõned leidlikud viisid, kuidas näiteks Austrias, Saksamaal või Maltal turismi uuesti jalule aidatakse,» selgitab Mailend.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles