TS Laevade reisijate arv kahanes mais 38 protsenti

BNS
Copy
TS Laevad parvlaev Tõll
TS Laevad parvlaev Tõll Foto: Saarte Hääl

Eesti suursaarte ja mandri vahelist parvlaevaliiklust opereeriv TS Laevad teenindas mais kahel liinil kokku 123 972 reisijat ja viis üle 69 926 sõidukit, mida on vastavalt 38 protsenti ja 24 protsenti vähem kui mullu samas kuus. 

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Ave Metsla sõnul mõjutasid maikuu reisijate arvu kuni 8. maini kehtinud suursaarte ja mandri vahelised liikumispiirangud. Piirangute lõppemise järel on reisijate ja sõidukite arv iganädalaselt kasvanud.

«Kui maikuu esimese nädala reisijate-sõidukite arvud olid veel ainult 10 protsenti tavapärasest tasemest, siis mai viimase nädala reisijate arv saavutas 77 protsenti ja sõidukite arv 98 protsenti eelmise aasta sama nädala tasemest. On rõõm tõdeda, et sõidukite arv on praktiliselt taastunud,» ütles ta pressiteates.

Virtsu-Kuivastu liinil reisis mais kokku 85 488 inimest ja veeti üle 49 296 sõidukit, mida oli vastavalt 43 protsenti ja 28 protsenti vähem kui eelmise aasta mais.

Rohuküla-Heltermaa liinil teenindati mais 38 484 reisijat ja veeti üle 20 630 sõidukit, võrreldes mullusega vähenes reisijate arv 23 protsenti ja sõidukite arv 12 protsenti.

TS Laevad tegi mais kahel liinil kokku 1634 reisi, millest 99 protsenti väljus õigeaegselt.

Maikuus oli TS Laevade reisijate rahulolu kõrge. «Meie igapäevaselt monitooritav klientide rahulolu indeks oli mai lõpus 7 protsenti kõrgem kui mullu samal ajal saavutades 68,8 protsendiga läbi aegade kõrgeima taseme,» märkis Metsla.

TS Laevad taasavas mais ka pardarestorani ja poe. «Kutsume reisijaid jätkuvalt kaasreisijaid märkama, kõigi tervisest hoolima ning lähtuma 2+2 reeglist ja kasutama desovahendeid. Info laevadel kehtivate nõuete kohta on leitav nii meie veebilehel praamid.ee, sadamates ja laevadel toodud ekraanidel kui ka vastavatel märgistustel,» rääkis Metsla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles