Nokia alustab sõda USA turu pärast

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia juht Stephen Elop.
Nokia juht Stephen Elop. Foto: SCANPIX.

Soome mobiilitootja Nokia on valmis esimest korda viimase kümne aasta jooksul alustama tõsisemat võitlust USA turu pärast, kirjutab CNN.com.

Sel nädalal Las Vegases toimuval tehnikamessil CES 2012 esines Nokia juhatuse esimees Stephen Elop kirgliku kõnega, milles jäi kõlama Nokia ambitsioonikas plaan oma toodetega taas USA turule siseneda.

CNN leiab, et esimest korda viimase kümne aasta jooksul on Nokial võimalus Põhja-Ameerika turul oma konkurentidega tõsisemalt võitlusse asuda.

Nokia on koostööd alustanud USA turu suuroperaatoriga AT&T, kes aitab mobiilitootjal uusi Nokia Lumia 900 nutitelefone turustada. Ühtlasi peetakse Lumia 900 telefoni piisavalt konkurentsivõimeliseks, et Nokial sellega USA turul kanda oleks võimalik kinnitada.

CNNile antud intervjuus märkis ka Elop, et Lumia 900 telefon on Nokia jaoks omamoodi ankruks, mille abil plaanib ettevõte teostada oma invasiooni USA turule.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles