Tallink koondab veel 60 hotellitöötajat

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Tallink City hotell Tallinna kesklinnas.
Tallink City hotell Tallinna kesklinnas. Foto: Caro / Ramesh Amruth / Caro / Ramesh Amruth

Tallink Grupp teatas, et koondab lisaks aprillis koondatud umbes sajale töötajale veel ligi 60 Eesti hotellide töötajat. Sügisest läheb kapitaalremonti Tallink City hotell, mis on Eestis kehtinud eriolukorra tõttu jätkuvalt suletud.

1. septembris algava kapitaalremondi käigus tehakse Tallink City hotelli numbritubades ja üldkasutatavatel aladel täieliku uuenduskuur, tööd kestavad järgmise aasta maikuu lõpuni ja hotell plaanitakse uuesti avada järgmise aasta juunis.

Seoses remondi ja viirusest tingitud muutunud turimisolukorra ja vähenenud klientide arvuga on Tallink Hotels alustanud keti Eesti hotelli töötajate täiendavat koondamist, mille tulemusel koondatakse lisaks juba selle aasta aprillikuus koondatud hotellitöötajatele veel ligemale 60 töötajat.

«Vanas teenindusmaja hoones paiknev Tallink City hotell on uuenduskuuri oodanud juba mõnda aega ning praegune majanduse ja turismi olukord on tekitanud meile ootamatu võimaluse hotelli remondiga juba sel aastal alustada, et siis järgmise aasta kõrghooajaks värskelt uksed avada,» lausus Tallink Hotelsi juhatuse liige Ave Svarts.

«Kuigi mitme riigi kodanikel on juba võimalik Eestisse taas reisida, läheb broneeringumahtude taastumisega kindlasti aega ning sel suvel ei räägi me veel kindlasti sellistest mahtudest nagu me aasta algul planeerisime. Seetõttu oleme sunnitud vastu võtma raskeid otsuseid ning peame astuma veel ühe sammu oma koosseisu vähendamiseks,» lisas Svarts.

Tallink City hotell on Eestis kehtinud eriolukorra tõttu jätkuvalt suletud ning hotelli avamise otsus tehakse siis, kui reisipiiranguid leevendatakse täiendavalt meie naaberriikides ning turismireisijate arv pöördub mõningasele kasvule.

Seni jätkab Tallinnas Tallink Express hotell ning tehakse ettevalmistusi Tallink Spa & Conference hotelli taasavamiseks. Alates 1. juunist on Riias klientidele taasavatud Tallink Hotel Riga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles