Lux Express käivitab reedest rahvusvahelise bussiliikluse Baltikumis

BNS
Copy
Lux Express buss
Lux Express buss Foto: Joakim Klementi

Rahvusvaheline bussifirma Lux Express alustab reedest taas reisijate teenindamist Tallinna-Riia, Riia-Vilniuse ja Tallinna-Vilniuse liinidel.  

«Avame sel nädalal küll ainult kolm rahvusvahelist liini üheteistkümnest ja needki poole väiksemas mahus, kui enne piiride sulgemist. See on väike, kuid väga oluline samm nii Eesti, Läti ja Leedu elanike kui ka Lux Expressi jaoks, et taastada eriolukorraeelne tavapärane elu,» ütles Lux Expressi Balti regiooni ärijuht Rait Remmel.

Remmel ütles, et ettevõte loodab eriolukorraeelse mahu taastada nii kiiresti kui võimalik, aga parima stsenaariumi kohaselt kulub selleks aega 12-18 kuud.

Alates 22. maist väljub Lux Lounge Tallinnast Riiga ja Riiast Tallinnasse kell 7.00, 12.30 ja 18.00. Lux Express väljub Tallinnast Riiga kell 10.00 ja Riiast Tallinna kell 15.00. 

Vilniusest Riiga väljub Lux Lounge kell 6.45, 12.00 ja 17.30, Riiast Vilniusesse aga kell 7.00, 12.00 ja 17.30. Lux Express väljub Vilniusest Riiga kell 10.00 ja Riiast Vilniusesse kell 15.00.

Tallinnast Vilniusesse ja Vilniusest Tallinnasse väljub Lux Express kell 22.30.

Iga bussi esimese ja keskmise ukse juures on desinfitseerimisvahend, bussi üldkasutatavaid pindu märgpuhastatakse pärast iga reisi ja bussi apteegis on näomaskid, mida jagab reisijatele vajadusel bussijuht. Samuti on lisandunud lisaistme soodsama ostmise võimalus ehk uus istmeklass: paarisiste.

Reisimisel Balti riikides tuleb silmas pidada, et Läti ja Leedu riik nõuavad ühistranspordis nina ja suu katmist maskiga või mõnel muul viisil, näiteks salli või rätikuga. Kõigi muude ohutusnõuete täitmise eest Läti ja Leedu reisidel hoolitseb Lux Express.

Vähendamaks inimestevahelist kontakti on Lux Express praegu lõpetanud oma bussides kuumade jookide, patjade-pleedide, kõrvaklappide, vee ja snäkkide pakkumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles