Tallink lisab Tallinna-Helsingi liinile pühapäevast täiendavaid reise

Copy
Tallink veab taas reisijaid Soome, reisijad Superstari pardale minekuks vajalikke toiminguid sooritamas.
Tallink veab taas reisijaid Soome, reisijad Superstari pardale minekuks vajalikke toiminguid sooritamas. Foto: Remo Tõnismäe
  • Reisijad peavad enne väljumist deklareerima, et ei põe Covid-19 sümptomeid
  • Sihtriiki sisenemise õigus on reisija vastutusel, pileti müüja seda ei kontrolli
  • Esialgu võivad reisida vaid isikud, kes tõendavad, et sõidavad asja pärast

Tallink Grupp lisab alates pühapäevast, 24. maist täiendavaid väljumisi Tallinna-Helsingi liinile laeval Star, kuna nõudlus liinil on suur ning ettevõte soovib tagada ohutu distantsi hoidmise võimalusi kõigil väljumistel.

Star hakkab täiendavaid reise tegema esmaspäeval ja pühapäeval, teatas Tallinki kommunikatsioonijuht. Alates 24. maist väljub Star esmaspäeviti kell 13.30 Helsingist ja 16.30 Tallinnast. Neljapäeviti väljub laev kell 19.30 Helsingist.

Reedeti toimuvad väljumised Tallinnast kell 10.30 ja 16.30 ning Helsingist kell 13.30 ja 19.30. Pühapäeviti väljub Star Tallinnast kell 16.30 ja 22.30 ning Helsingist kell 19.30. Teisipäeviti, kolmapäeviti ja laupäeviti väljumisi pole.

Tallinki teine laev Megastar jätkab liinil opereerimist tavapärase graafiku alusel.  

Ettevõte tuletab reisijatele meelde, et praegu on Eesti ja Soome vahel lubatud reisida vaid pendelrände eesmärgil või muudel vältimatutel põhjustel. Turismireisid Eesti ja Soome vahel pole lubatud.

Enne pileti ostmist tuleb reisijal veenduda, et tal on sihtsadamas riiki sisenemise õigus. Lisaks tuleb reisijal reisile registreerimisel kinnitada, et ta on terve ning tal ei ole koroonaviiruse sümptomeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles