Tegevjuht Tõnis Rihvk ostis Leedo laevandusäri

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
"SAAGU SELLE LAEVA NIMEKS HIIUMAA!" Vjatšeslav Leedo, uue laeva ristiema Katrin Kallisma ja laevakompanii tegevjuht Tõnis Rihvk Norras Fiskerstrand BLRT laevatehases aprillis 2011.
"SAAGU SELLE LAEVA NIMEKS HIIUMAA!" Vjatšeslav Leedo, uue laeva ristiema Katrin Kallisma ja laevakompanii tegevjuht Tõnis Rihvk Norras Fiskerstrand BLRT laevatehases aprillis 2011. Foto: Marko Mumm / Saaremaa Laevakompanii

Vjatšeslav Leedo müüs oma viimasel ajal Tuule Liinid OÜ nime all tegutsenud laevandusäri ettevõtte pikaajalisele tegevjuhile Tõnis Rihvkile. 

Leedo firma Tuule Piletikeskus OÜ omandusest liikus Tuule Liinid OÜ eelmisel nädalal Tõnis Rihvki firmale T.R.Merendus OÜ. Leedo teatas ajalehe Saarte Hääl vahendusel, et tal on nüüd teised sihid, milleks on loomakasvatus ja kinnisvaraarendus.

Rihvk ütles, et kõige kiirem eesmärk on T.R.Merendusel osalemine riigi väljakuulutatud hangetel, millega otsitakse operaatorfirmat väikesaartega ühenduse pidamiseks. Firma osaleb Viimsi vallavalitsuse hankel Prangli liinile vedaja leidmiseks, kus tegutseb praegu Tuule Liinid.

Teiseks esitab Rihvk dokumendid riigihankele, millega majandus- ja kommunikatsiooniministeerium otsib operaatorit Pärnu ja Kihnu-Munalaiu ja Vormsi liinile ning Saaremaa–mandri vahelise vedaja leidmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles