Pipedrive asus koondama

PM Majandus
Copy
Pipedrive on 2010. aastal Eestis asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte.
Pipedrive on 2010. aastal Eestis asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Foto: Martin Ilustrumm

Eesti päritolu idufirma Pipedrive teatas, et on sunnitud koroonapandeemia tõttu oma Tallinna ja Tartu kontorites koondama 14 töötajat. Eestis koondatavad 14 töökohta moodustavad ligikaudu poole Pipedrive’i globaalselt likvideeritavate töökohtade koguarvust.

Pipedrive'i tegevjuhi Timo Reini sõnul on töötajate koondamine ettevõtte jaoks raske südamega tehtud otsus. «Me lükkasime selle äärmiselt valusa otsuse tegemist edasi nii kaua kui võimalik. Tõmbasime kriisi alguses kulusid oluliselt koomale ning pakkusime kuueteistkümnele väiksema koormusega töötajatele võimalust end ettevõtte sees mõnes muus rollis proovile panna. Paraku ei olnud need sammud enam piisavad, et pikale venivast majandussurutisest tulemuslikult välja tulla,» rääkis Rein.

Pipedrive'i klientideks on enamasti väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted, keda kriis kõige valusamalt mõjutab. «Töötasime hätta sattunud klientide jaoks kiiresti välja kriisiprogrammi, kuid teame, et paljudel neist on väga raske ning nad ei ela suure tõenäosusega suvekuid üle. Peame valmistuma selleks, et olukord võib klientide ja seeläbi Pipedrive’i jaoks veelgi keerulisemaks minna,» täpsustas Rein olukorda ja koondamise tagamaid. 

Pipedrive on 2010. aastal Eestis asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. Firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses investeeringuid ning Pipedrive'i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja Floridas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles