Coop laiendas e-poodide võrgustikku ääremaadele

BNS
Copy
Coop reageeris eriolukorrale e-poe avamisega, kust saavad kriisivaru pakette tellida ka idavirulased. Pildil on COOP Maksimarketi pood Sillamäel.
Coop reageeris eriolukorrale e-poe avamisega, kust saavad kriisivaru pakette tellida ka idavirulased. Pildil on COOP Maksimarketi pood Sillamäel. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Coop avas sel nädalal e-poed Jõgeval ja Vändras, et viia toidukaupa ka selliste väikeasulate kodudesse, kus kauplust pole juba aastaid olnud.

Coop Vändra juhi Gersti Konti sõnul otsustati e-pood avada kohe, kui sai selgeks, et eriolukord kestab kauem, kui esialgu arvati, ning paljud maaliinide bussiühendused suleti.

«Pärnu maakonnas on palju selliseid asulaid, kus toidukauplust polegi ja kui bussiühendus seiskus, jäi suur hulk piirkonna elanikke keerulisse olukorda. Seepärast otsustasimegi oma piirkonna elanikele appi tulla ning avada kiirendatud korras e-poe,» teatas Kont BNS-ile.

Ka Jõgeval asuv Coopi ühistu otsustas avada e-poe selleks, et tagada toidu kättesaadavus neile inimestele, kes ise mingil põhjusel poodi minna ei saa või ei taha.

«Eriolukord vajab erilahendusi, mistõttu otsustasime kaugemasse tulevikku planeeritud e-poe avada kiirendatud korras, pakkudes Jõgeva inimestele nii kojuvedu kui ka eelkomplekteerimist kaupluses,» ütles Coop Jõgeva kaubandusjuht Endla Raud.

Coopi ühistud on viimase nelja nädala jooksul avanud e-poed lisaks Vändrale ja Jõgevale ka Hiiumaal, Saaremaal, Kilingi-Nõmmel, Võrus ja Haapsalus. Tartus on Coopist toidukaupa võimalik koju tellida Bolt Foodi rakenduse abil.

Coopi toidukaupluste kett koosneb 19 piirkondlikust tarbijaühistust, opereerides kokku 330 kauplusega üle Eesti. Esimene ühistu asutati juba 1902. aastal Antslas, kui 17 põllumeest otsustasid võõra kaupmehe ahnuse tõttu ise raha kokku panna ning üheskoos vikatid hankida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles