Lendamine pärast karantiini: kas piletite hinnad tõusevad raginal? (5)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Tallinna Lennujaama juht Riivo Tuvike arvab, et lühiajaliselt lennureisijate arv kukub, aga pikas perspektiivis tuleb reisijaid hoopis juurde.
Tallinna Lennujaama juht Riivo Tuvike arvab, et lühiajaliselt lennureisijate arv kukub, aga pikas perspektiivis tuleb reisijaid hoopis juurde. Foto: Tiina Oja

Ehkki suure tõenäosusega läheb lennukiga lendamine Tallinnast pärast kriisi kõvasti kallimaks, leidub ka eksperte, kelle sõnul võivad piletihinnad hoopis alla tulla.

«See on miljoni dollari küsimus! Kui ma sellele vastust teaks, siis ma ilmselt ei räägiks siin sinuga, vaid teeks kuskil juba uut äriplaani,» vastas lennufirma Nordica juht Erki Urva küsimusele, mis juhtub piletihindadega, kui lendamine taas suurema hooga lahti läheb.

Tõsisemalt rääkides leidis Urva, et praegune kriis võib rängalt lüüa osa odavlennufirmasid, kes saavutavad madala hinna tänu sellele, et veavad korraga väga palju inimesi. «Neil on meeletult kõrge täituvus, aga kui inimesed äkitselt kardavad ja lendavad vähem, siis kuidas nad odavalt pileteid saavad müüa?» küsis ettevõtte juht.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles