Omniva värbas finantsjuhi Ekspress Grupist

BNS
Copy
Ahto Pärl.
Ahto Pärl. Foto: Tairo Lutter

Ekspress Grupi nõukogu esimees Ahto Pärl esitas tagasiastumisavalduse nõukogu liikme ja auditikomitee liikme kohalt ning ASi Printall nõukogu liikme kohalt alates 16. aprillist ning asub esmaspäevast ametisse Omnivas finantsjuhi ja juhatuse liikmena.

Ahto Pärli vastutusalaks saab Omniva kontserni finantsvaldkonna jätkusuutlik areng kogu Baltikumis.

Pärli sõnul panid teda Omniva kasuks otsustama ettevõtte kiire areng rahvusvahelistes paki- ja IT-valdkondade äris, aga ka Eesti traditsioonilise postiteenuse tagamise väljakutsed ning strateegilised valikud, teatas Omniva.

Varem on Pärl töötanud juhtivatel positsioonidel Eestis ja Ameerika Ühendriikides finants-, lennundus- ja tootmissektoris, sealhulgas finantsjuhina Nordic Aviation Group ASis, tegevjuhina Wallester ASis ja Infortari Grupi ettevõttes AS Vaba Maa ning osalenud Ekspress Grupi ja Baltic Workboatsi nõukogude töös. 

Omniva on rahvusvaheline kontsern, mis pakub posti-, logistika- ja infologistikateenuseid. Kontserni kuuluvad emaettevõttena AS Eesti Post ning tütarettevõtetena AS Maksekeskus, Leedus asuv tütarettevõte UAB Omniva LT, Lätis asuv SIA Omniva ja sidusettevõte OÜ Post11.

Ekspress Grupi nõukogu jätkab neljaliikmelises koosseisus: Hans H. Luik, Indrek Kasela, Peeter Saks ja Aleksandras Česnavičius, teatas Ekspress Grupp börsile.

Uus nõukogu esimees ja auditikomitee liige valitakse järgmisel korralisel koosolekul. Printalli nõukogu jätkab samuti neljaliikmelisena: esimees Hans H. Luik, Mari-Liis Rüütsalu, Signe Kukin ja Kaspar Hanni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles