Apollo Kino alustas popkorni ja muu kinosnäki kaasamüügiga (1)

Spekter
Copy
Apollo Kino popcorn
Apollo Kino popcorn Foto: Apollo Kino

Apollo Kino ja Bolt Food alustasid eile oma rakendustes popkorni ja muu kinosnäki müügiga, et pakkuda kinosõpradele võimalust muuta oma kodused filmiõhtud pisut kinolikumaks.

«See on hea võimalus hoida sidet meie kinosõpradega ja tuletada neile meelde tunnet, mida sai siiani vaid kinosaalis kogeda,» kommenteerib Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm, kelle sõnul igatsevad paljud kliendid Apollo Kino ehedat ja krõmpsuvat popkorni.

Apollo Kino erimenüü on tellitav Tallinna piires Bolt Food rakenduse kaudu. Valitud snäkimenüüs on esindatud soolane, magus ja maitsepopkorn, nacho'd, maiustused ning masinajoogid.

Lisaks on võimalik Bolt Foodist tellida ka Apollo Kino ja SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi heategevusliku kampaania kinkepileteid, mille iga komplekti ostja toetab 1 euroga lähisuhtevägivalla lapsohvrite abistamist.

«Euroopa Julgeoleku- ja Koostööorganisatsioon on praeguses eriolukorras kutsunud üles tähelepanu pöörama koduvägivalla võimalikele ohvritele ja nende turvalisuse tagamisele, mistõttu soovib Apollo Kino sellele tundlikule teemale kriisi ajal tähelepanu pöörata,» selgitab Ärm heategevusliku kampaania tagamaid. Heategevusliku kampaania kinkepiletid kehtivad 9 kuud.

«Oleme saanud klientidelt tagasisidet, et tuntakse puudust ka kino füüsilistest kinkepiletitest, mida oleks mugav lähedastele tähtpäeva või koolilõpetamise puhul kinkida, seda eriolukorrale vaatamata,» põhjendab Ärm kinkepiletite müüki Bolt Food rakenduse abil.

Apollo Kino snäkivaliku tellimusi saab Tallinna piires esitada tööpäevadel alates kella 16st ning nädalavahetustel alates kella 12st. Viimased tellimused lähevad lukku kell 22.

Menüüga tutvumiseks ja tellimuse vormistamiseks tuleb alla tõmmata Bolt Foodi äpp

Eesti suurim kinokett Apollo Kino omab kinosid üle Eesti Tallinnas, Pärnus, Tartus, Narvas ja Saaremaal, mahutades 37 saaliga kinodesse 5600 filmihuvilist. 2019. aastal avas Apollo Kino esimesed kinod ka Lätis ja Leedus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles